lördag 26 juni 2010

Kyckling och italiensk pastasallad

4 portioner

Kyckling:
4 kycklingfiléer
2 msk olja
1 msk soja
1 msk chilisås
1 tsk salt
2 krm peppar

Pastasallad:
400 g pasta
200 g champinjoner i bitar
1 squash i skivor
1 rödlök i klyftor
1 msk olivolja
75 g hackade soltorkade tomater
10 svarta oliver
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk olivolja
salt, peppar

  1. Blanda samman olja, soja och chilisås. Lägg ner filéerna i det. Grilla kycklingen ca 15 minuter, salta och peppra.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  3. Pensla champinjoner, squash och rödlök med lite olja och stek eller grilla. Blanda svamp, grönsaker och oliver med den kokta pastan. Pressa över vitlöken och häll över oljan. Salta och peppra.
  4. Servera salladen ljummen eller kall med kycklingfiléerna och ev. en grönsallad.

Inga kommentarer: